Domino's Pizza

Onze vestigingen worden een nog grotere belevenis voor de consument

Ronald Dekker
Development Director bij Domino's Pizza

Domino's Pizza

Domino’s Pizza beloont de klanten voor het wachten met Entice

Met het nieuwe image Entice betrekt Domino’s Pizza de klant meer dan ooit bij de bereiding van haar pizza’s. Hoe dat uitpakt, is sinds begin deze maand zichtbaar in de gloednieuwe vestiging in Velp. Die beschikt als eerste locatie over het nieuwe image van Domino’s Pizza, dat mede tot stand kwam in samenwerking met bouwcoördinator MVRO.

Domino’s Pizza Nederland gooit het over een andere boeg, met Entice. Nieuwe en gerestylde vestigingen krijgen vanaf nu een meer industriële uitstraling, met betonnen vloeren en ‘open’ plafonds. Toch betekent dat niet dat de sfeer ook meer afstandelijk wordt. Integendeel. Meer dan ooit kiest Domino’s Nederland voor interactie met de klant. Die staat vrijwel met de neus bovenop op de bereiding van de pizza’s, en neemt zo letterlijk een kijkje in de keuken. Naast Velp krijgen nog voor de jaarwisseling meerdere nieuwe Domino’s locaties het Entice image aangemeten.

Beloond voor het wachten

“Met Entice belonen we de klant als het ware voor het wachten”, zo vertelt Ronald Dekker, development director bij Domino’s Pizza Nederland. “De nieuwe uitstraling moet zorgen voor meer entertainment. Voor meer transparantie. We halen de keuken naar voren, en zetten de pizzabakkers letterlijk in de spotlights. Bovendien passen we licht heel functioneel toe, om zo een sfeer te creëren waarin de klant zich meer dan welkom voelt.”

Inspringen op dynamiek

De introductie van het nieuwe image volgt zo’n twee jaar na image Evolution, dat zich onder andere kenmerkte door gebruik van vloeren in houtmotief en natuurstenen wanden. “Evolution voldoet nog prima”, benadrukt Dennis van Dalfsen, store construction & projectmanager bij Domino’s Pizza Nederland. “Maar met Entice springen we nóg meer in op de huidige tijd. We laten onze klanten nog beter zien waar we als dynamisch bedrijf voor staan.”

Visualiseren met MVRO

Entice volgt na de introductie in Australië, waar moederbedrijf Domino’s Pizza Enterprises het image al uitrolde. Dekker: “Voor ons was het dus vooral een kwestie om het image hier door te vertalen en te visualiseren. Dat laatste hebben we gedaan in overleg met de aannemer en bouwcoördinator MVRO. En dat heeft mooi uitgepakt. De vestiging in Velp heeft bijvoorbeeld een fotowand, met archiefbeelden van Domino’s Pizza. Zo combineren we heden en verleden, als knipoog naar de ervaring van zo’n kleine 50 jaar binnen ons bedrijf.”

Slicecounter Sevenum

Naast de nieuwe locatie in Velp beschikt Domino’s Pizza sinds kort ook over een ‘slicecounter’, binnen het Autogrill AC Restaurant in Sevenum. Dit als pilot, vertelt Van Dalfsen. “Autogrill werkt aan een nieuw concept en zoekt naar sterke merken die zich binnen hun locaties willen laten vertegenwoordigen. Zoals het er nu naar uitziet, geven we aan deze pilot snel een vervolg.”

Gemaakte stappen