Swarovski

Home / Swarovski

MVRO is al enkele jaren gespecialiseerd in de RETAIL-sector en maakt er een erezaak van om samen te werken met gerenommeerde merken uit de wereld van de mode en de esthetiek om een aantrekkelijke en moderne architectuur te promoten, in overeenstemming met de veranderende gevoeligheden van de consument.

In het kader van de herinrichting van haar imago, dat in de zomer van 2019 geïnitieerd werd, lanceert SWAROVSKI haar ontwikkelingsplan voor haar nieuwe concept: het CRYSTAL STUDIO.

Het merk vertrouwde op MVRO voor de eerste implementatie van deze nieuwe inrichting tijdens de totale renovatie van een 70m² grote winkel in de Parijse regio, in het winkelcentrum WESTFIELD CARRE SENART.

Dit nieuwe concept heeft als doel om de stijl van de winkel te herdefiniëren door middel van meer contrasterende kleuren, het gebruik van edele materialen zoals hout maar evenals door het gebruik van SWAROVSKI luchters die het vertrek in die mate subliem maken, dat ze tegelijkertijd het merk promoten.

Op een meer interactieve manier kunnen klanten via digitale schermen de juwelen en de winkel zien door middel van gebruikerstips die door influencers worden voorgesteld.

De “glazen” vitrine is niet langer de enige manier op de aandacht en de appreciatie van de  bezoeker voor de juwelen te wekken.  De volgende 3 belevingen dragen hiertoe bij:

– I SEE IT, een principe dat wordt geïllustreerd door etalages die openstaan voor het grote publiek, zodat klanten de juwelen zonder visuele obstakels kunnen bekijken.

– I FEEL IT, een idee dat wordt belichaamd door laden in het onderste deel van de etalages en dat als hoofddoel heeft het contact met het juweel te bevorderen door middel van openheid/toegankelijkheid, zonder enige interactie met de verkoper.

– I TRY IT, een principe dat gebaseerd is op het traditionele idee om de verkoper te vragen een sieraad te passen door middel van lage, gesloten lades.

 

De nieuwe boetiek werd in 5 weken tijd volledig gerenoveerd en op 30 oktober 2019 ingehuldigd.

Sinds de heropening is het verkooppunt niet leeg geweest.

Een eerste succesvolle uitdaging bij de inzet van de nieuwe look van SWAROVSKI!


 Vorige Volgende